Bestuurslid

Jasper Scharff

Jasper Scharff

Over Jasper Scharff

Wie ik ben en waarom ik raadslid wil worden voor de PvdA

Mijn naam is Jasper Scharff, ik ben 23 jaar oud, woon in het mooie Zierikzee en ben afgestudeerd als juridisch en administratief medewerker. Mijn ervaringen heb ik opgedaan door stage te lopen bij de Belastingdienst, bij een gemeente en een kantoor voor schuldhulpverlening en bewindvoering. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan door mij in te zetten voor een Taalmaatjes-project in mijn omgeving.

Schouwen-Duiveland is een mooie gemeente waar natuurlijk altijd nog verbeteringen kunnen plaatsvinden. Te denken valt aan onder andere huisvesting, het energiebeleid en zorg. Ons eiland vergrijst snel. We moeten onze focus leggen op goede en betaalbare zorg voor iedereen en een beter huisvestingsbeleid waarin we kijken naar bestaande leegstand of het inrichten van nieuw omgevingsbeleid in plaats van nieuwe huizen en zelfs wijken te bouwen. De PvdA wil dat er meer geld komt naar de regionale gemeenten om zo onder andere onze dorpen en steden beter te laten aansluiten op onder andere de Randstad.

Het lijkt mij geweldig om me hiervoor in te mogen zetten. Ik sta voor een sociaal eiland waar we naar elkaar omkijken en hulp aanbieden waar nodig, een eiland dat weet welke koers er gevaren moet worden om de problemen van de nu en de toekomst goed op te kunnen lossen en een gemeente dat geld besteed waar het echt bij terecht moet komen: bij u.

Mijn hoop is dat ik namens u raadslid mag worden voor de Partij van de Arbeid en uw belang mag vertegenwoordigen.

Mijn naam is Jasper Scharff en sta op plek 4 van de gemeenteraadskandidatenlijst.