Commissielid

Chester Poots

Chester Poots

Over Chester Poots

Ik wil uw volksvertegenwoordiger zijn!

Waarom?

Ik geloof in het opkomen voor een solidaire samenleving.

Ik wil rechtvaardigheid en dat rechten en vrijheden voor iedereen bereikbaar zijn binnen onze gemeente. De geldkraan vanuit Den Haag wordt steeds verder dichtgedraaid, terwijl de gemeente steeds meer verantwoordelijkheden krijgt toebedeeld. In veel gevallen heeft uw gemeenteraad het laatste woord over zaken die u en mij aangaan. Uitkeringen, zorg, omgeving, cultuur, sport…. Er moet dus goed gelet worden op die rechten en vrijheden voor een solidair Schouwen-Duiveland.

Schouwen-Duiveland moet profiteren van economische vooruitgang, maar ik wil niet dat inwoners van Schouwen-Duiveland zich de verliezers van die vooruitgang voelen. Als volksvertegenwoordiger wil ik onze omgeving, onze banen, onze zorg en ons geld bewaken.

Waar?

Partij van de Arbeid.

De PvdA is een brede progressieve volkspartij met een rijke traditie, opgericht om verbindingen te maken tussen uiteenlopende maatschappelijke groepen. Ik wil bij deze beweging horen die aan de kant van de mensen staat.

In ons verkiezingsprogramma ‘Solidair Schouwen-Duiveland’ vindt u het gedachtegoed van de PvdA. Daar staan wij voor, geen valse beloften. Ik beloof dat de partij er voor u is, want politiek gaat uiteindelijk over uw idealen en ambities.

Wanneer?

Op 21 maart 2018 kunt u naar de stembus om te kiezen voor de PvdA.

Mijn naam is Chester Poots, 47 jaar. Ik ben opgegroeid in Brouwershaven en woon in Zierikzee samen met mijn vrouw en onze vier kinderen. U kunt mij vinden op de 2e plaats van de kieslijst van de PvdA.